Veneily Turvallisuus-Älä pilata Fun

Veneily Turvallisuus-Älä pilata Fun

Onneksi suurin osa veneilijöiden ottaa vastuuta harjoitellaan veneily turvallisuutta vakavasti. Mutta olemme kaikki nähneet meidän osuus veneily vahinkoja, erittelyt ja huoli maton liikkeitä. Onneksi suurimman osan ajasta, kukaan ei loukkaantunut ja voimme nauraa jonkun toisen veneily Bloopers.

Valitettavasti jotkut veneily onnettomuudet eivät johda tragediaan. Raitistaa totuus on, että nämä onnettomuudet ovat yleensä ehkäistävissä ja vältettävissä hieman turvallinen veneily näkö kulmasta ja käytäntö.

Veneily Turvallisuus-Älä pilata Fun

Hyvä uutinen on, että veneily onnettomuudet ja kuoleman tapaukset ovat olleet laskussa viimeisten kahdenkymmenen vuoden aikana. US Coast Guard raportoi, että 697 kuoleman tapauksia tapahtui 2005 ja 12 942,414 rekisteröidyt veneet. Tämä on 5,1 kuolon uhreja per 100 000 rekisteröityä veneitä. Tämä on alas 924 kuoleman tapauksia 1991 kanssa 11 068 440 rekisteröidyt veneet, tai 8,3 kuoleman tapauksia per 100 000 veneitä.

Tämä on lähes 65%: n vähennys kuolemaan viimeisten 25 vuoden aikana. Tämä veneily turvallisuuden trendi johtuu suurelta osin parannettu veneily turvallisuuskoulutuksen ja kursseja maksaa teidän veneily vero dollaria. Saadakseen veneily lisenssin useimmissa 50 osavaltiot Yhdysvalloissa, jokainen veneilijä on läpäistävä tentti, joka osoittaa tietoa ja perehtyneisyys veneily turvallisuusmääräykset.

Veneily on hauskaa ja se voi olla houkuttelevaa anna vartija alas ja laiminlyödä tärkeitä veneily turva toimia halu päästä ulos vedestä. Katsovat, että mikään ei pilaa hauska päivä veneily enemmän kuin erittely, vahinko, onnettomuus tai vamma. Voit olla varma, paras tapa pitää hauskaa veneen on aina turvassa.

Monin tavoin, veneily turvallisuus on tervettä järkeä. Vaikka veneilijät voivat tehdä huolimattomia virheitä, useimmat pitäisi olla fiksu tietää, että liekit ja savukkeet on sammutettava ennen tankkaus vene. Kun kaikki turvallisuuden tietoisuutta, joka on esitetty veneilijöille, toivottavasti kaikki tietävät, että pelastus liivit tarvitaan turva laitteet jokaiseen veneeseen. Muuten, lähes 80% veneily liittyvät kuoleman tapaukset vuosittain seurausta hukkuvat.

OK, joten monet näistä veneily turva toimet näyttävät itsestään selvältä. Mutta on melkoisesti turvallisuuden tuntemus ja tietoisuus siitä, että sinun täytyy tietää. Ei vain siirtää veneily lisenssi tutkimukset, mutta tärkeämpää, vakuuttaa turvallisuutesi ja turvallisuus teidän veneily matkustajia. Ja veneily turvallisuutta koskevat säännöt ja määräykset voivat vaihdella valtiosta toiseen.

Katsovat myös, että useimmat vakuutus yhtiöt tarjoavat alennuksia täyttämällä veneily turvallisuuden kurssin. Nämä alennukset pois oman palkkion PWC (Personal vesi skoottereiden) ja veneily vakuutukset voivat olla jopa 10% ja 25% vuosittain.

Ei ole perusteltua syytä sivuuttaa veneily turvallisuutta. Kaikki 50 osavaltiot Yhdysvalloissa tarjoavat veneily turvallisuus koulutus ohjelmia, jotka ovat käteviä ja saatavilla veneily yleisölle. Monet näistä kursseista ovat saatavilla verkossa. Joten ei ole mitään teko syytä. Tilaa veneily turva koulutus kurssille ja tuo itsesi ajan tasalla ajankohtaisista säädöistä, vinkeistä ja tiedoista. Ole turvassa!