Veneily lait Amerikan vesillä

Veneily lait Amerikan vesillä

Jos olet purjehdus Amerikan vesillä Nämä ovat asioita, sinun täytyy tietää!

On joitakin tärkeitä asioita, jotka sinun pitäisi tietää, jos olet veneessä Yhdysvaltain vesillä.

Tiedän, että jotkut näistä asioista voi todella yllättää sinut, mutta sinulla ei ole samoja perustuslaillisia oikeuksia, kun olet vesi väylien Amerikassa.

Perustus lain III artikla antoi kaikille oikeus viranomaisille, kaikkien vesistöjen alle liitto valtion valvonnassa. Toisin sanoen, kun se tulee veneily laki ei todellakaan ole sellaista asiaa kuin valtion lakia, se liitto valtion lakia.

Veneily lait Amerikan vesillä

Nyt se on totta valtio voi olla valvoa järviä, jotka ovat valtion, mutta liitto valtion hallitus valvoo purjehduksen vesi väyliä, mitä se tarkoittaa? Se tarkoittaa, että jokainen Lahti, joki, imu, joka johtaa ulos mereen, että siellä meidän perustuslailliset oikeudet eivät koske, erityisesti neljäs tarkistus.

Meidän perustuslaillisia oikeuksia ei sovelleta? Mitä tarkoitan?

Bill of Rights suojelee Yhdysvaltain kansalaisia tietyistä hallituksen valvontaa. 4 artiklassa todetaan, ei ole kohtuutonta etsintä ja takavarikko. Se on syy, kun olet ajaa alas valtatie Amerikassa, poliisi ei voi vain päättää vetää sinut yli. Heillä on whats kutsutaan todennäköinen syy, kuten sinun kudonta ja ulos liikenteestä tai ylinopeutta, että on todennäköinen syy, niin he voivat pysäyttää sinut. Mutta vaikka he lopettavan sinut he eivät saa kohtuuttoman etsiä tai tarttua, ja he eivät voi vain sanoa avata rungon autosi haluan nähdä, mitä siellä! Ei, he ovat vaatia tuomari saada etsintä lupaa.

Neljäs tarkistus suojelee meitä kohtuuton etsintä ja takavarikot, mutta purjehduskykeneva vesillä, meillä ei ole, että neljäs tarkistus oikeus samalla tavalla kuin maalla. Liitto hallitus ei tarvitse olla todennäköinen syy pysäyttää ketään veneessä purjehdettavissa vesillä.

Coast Guard on käsi varsi liitto valtion hallitus, he voivat pysäyttää ketään ja he voivat aluksella tahansa aluksen ilman todennäköinen syy, ja he ovat valtuutettuja. He voivat myös pidättää sinut ilman todennäköisiä syitä. Joten, älä unohda rannikko vartioston voi ja tulee aluksella tahansa aluksen he valitsivat. Heidän ei tarvitse kysyä lupaa, ja he voivat pidättää sinut ilman todennäköisiä syitä.

Nyt, jos ei rannikko vartioston saada tämä viran omainen? Oikeus järjestyksen mukaan.

Tässä on nopea tarina. Minulla on ystävä, joka on elävä-kyytiin meri mies, ei charter hänen 50-jalka veneen järven tulo S. Florida. Kello noin yksi aamulla, hän kuuli tämän äänekäs jytinä, joka herätti hänet. Kuka helvetissä on koputtaa veneeni! Kun hän tuli ulos valmiina taistelemaan, hän oli soihtu valon heittämällä. Oli rannikko vartioston alus, joka oli valon Heitin hänelle ja siellä oli yksi upseeri takana kone kivääri kannella! PA Horn julisti, valmistautua nousta.

Hän oli todella järkyttynyt ja ajattelu, en ole tehnyt mitään vikaa.

Emme odota Poli isin näy, kun ei tee mitään väärää. Tämä odotus on neljäs muutos oikeudet, joita ei sovelleta, kun olemme purjehdettavissa vesillä Yhdysvalloissa. Joten, vain yhteistyötä niiden kanssa ja sinulla ei ole ongelmia, heillä on oikeudellinen viran omainen kirjoitettu laissa.

Toivon, että tämä antoi sinulle tietoa, joka antaa sinulle tietoa sinun täytyy tietää ja odottaa oikeudellisia kysymyksiä, joita voi syntyä, kun veneily on US Waters.