Miten ostan Kalastus veneen

Miten ostan Kalastus veneen

Noin 90% meistä elää alle tunnin päässä purjehduskykeni vesistö. Tämä tarkoittaa, että veneily on loistava keino viihdettä, joka vaatii vain vähän matka-aikaa. Usko tai älä, veneily voi suuresti vähentää stressiä elämääsi samoin. National Marina valmistajat ry tutkimus yli 1 000 Yhdysvaltain koti talouksien lueteltu veneily alkuun-kolme kaikista stressiä lievittävä toiminta. Yksi alkuun toimintaa kesken veneilijät on kalastusta. Meille kaikille on kerrottu, että kala on hyvä sinulle. Opetella ostamaan Kalastus veneen avulla voit saalis oman tuoreen kalan mikä parantaa terveyttä samoin.

Monet ihmiset haluaisivat olla veneen niiden auto talli, mutta he ajattelevat, että heillä ei ole varaa. Vaikka ostaa Kalastus vene voi olla kallista, on todella monia vaihto ehtoja siellä ostaessaan veneen. Lähes kaikki veneen jälleenmyyjät tarjoavat rahoitusta veneen, ja paljon aikaa, voit saada maksut alle $200 kuukaudessa. Monet uudet Veneen omistajat ostavat käytetään heidän ensimmäinen kalastus vene. Paljon kertaa ihmiset päivittävät veneitä ja myyvät vanhoja veneensä. Tämä voi olla hyvä tapa päästä ensimmäinen kalastus vene kuluttamatta paljon rahaa. Katsotaanpa, mitä tarkalleen tietyt veneet ovat. Joskus tyypit voivat eksyä aloittelijoille eikä kaikki veneet soveltuvat hyvin kalastukseen, joten me tarkastelemme joitakin yleisimpiä veneitä.

Basso veneen


Nämä veneet ovat yleisimpiä "Kalastus aluksia". Useimmat Kalastus veneet ovat powered by perä moottorit ja monet ovat uistelu moottori asennettu keula. Basso veneet voidaan tehdä alumiinia tai lasi kuitua. Alumiini on kevyempi ja helpompi liikkumavaraa, tarvitsevat pienemmän moottorin kuin lasi kuitu vene. Alumiini vene on helpompi kuljettaa ja vaatii pienemmän ajoneuvon, kun hinaus on perä vaunun. Yleisin koko Kalastus veneet vaihtelevat 16-20 jalkaa pitkä ja antaa missä tahansa välillä 50-200 HP. lähes kaikki ovat eläviä kaivoja tallentamiseen saalis sekä erillisiä osastoja tallentaa sauvat, rullia, ja puuttua. Alumiini veneet voi olla hieman halvempaa kuin lasi kuitu kanssa hinnat välillä $5 000 ja $30 000 uutta riippuen kelloja ja pillejä. Suosituin koko alumiini Kalastus vene on 17 ' kanssa 50 HP moottori. Lasi kuitu veneet on suunniteltu flashier. Ne tulevat eri värejä ja pystyvät paljon suurempia nopeuksia kuin alumiini veneitä. Lasi kuitu veneet voivat käsitellä karkea vedet helpommin ja ovat korkean suoritus kyvyn veneitä. Jos haluat kalastaa ammattimaisesti, haluat lasi kuitu veneen. Hinta luokassa ostaa uusi lasi kuitu vene on yleensä $10 000-$ 75000; riippuen vaihto ehdoista. Suosituin on 18 jalka veneen 150 HP moottori.

Pontoon veneet


Nämä ovat suuria veneitä, jos haluat nauttia rennosta veneilystä paljon ihmisiä, mutta haluavat silti pystyä kalastaa. Tämä on selvä vastike oikean Kalastus veneen valinnassa. Pontoons ovat kevyitä ja suunniteltu hyödyntämään tilaa mahdollisimman hyvin. Ne ovat auki kannet on paljon istumatilaa, jotta he voivat majoittaa suuren määrän ihmisiä tai useita kalastajia samaan aikaan. Koosta riippuen moottorin olet, se ei ole harvinaista pystyä käyttämään ponttoni veneen hiihtoon tai letku samoin. Nämä veneet ovat myös erittäin houkutteleva, koska ne ovat yleensä edullisempia kuin muut veneet ja on erilaisia käyttö tarkoituksia. Ne on helppo muokata yksilöllisiä tarpeita, koska ne on tehty erilaisia malleja. Pontoon veneet ovat hyvin seurusteluun ja voidaan käyttää järvien tai jopa suurempia vesistöjen. Yksi haitta puoli on, että kokonsa vuoksi; pienemmät aukot, backwaters ja kanavat, joissa iso kala hengailla ovat yleensä saavuttamattomissa kalastukseen. Mielestäni tämä on suurin "All-Around" veneitä.

Talo veneet


House veneet on suunniteltu kotiin poissa kotoa ja useimmiten käytetään viikon loppuna lomien perheille ja ystäville. Ne ovat kelluvia koteja, joissa on 360 astetta uima-allas ympärillä. Ne soveltuvat parhaiten sisävesien ja järvien. Tämä tekee ihanteellista Kalastus avoimille vesille, aivan kuten on ponttoni. Monet asunto veneet ovat kaikki kodin mukavuudet. On makuu mökkejä, keittiö tai keittiötä, jopa Ilmastointi. Yhteinen koot Houseboats vaihtelevat 20 '-65 ' kanssa keskimääräiset kustannukset uuden veneen noin $60 000. Ne ovat ihanteellisia pitkiä lomat ja hidas Cruising. Kalastukselle ne ovat samankokoisia rajoituksia kuin ponttoni.

Hiihto veneet


Tunnetaan myös nimellä pikaveneisiin tai moottori veneitä, ne on tehty hiihtoon, sisäletku tai herätä lennolle. Ne voivat olla joko perä moottori tai Sisämoottori moottorit samankaltaisia ja pystyvät nopeasti nopeuksilla. He tekevät vähintään Vana vedessä, joka sopii hiihtäjiä. Hiihto veneet vaihtelevat 18 '-22 ' ja voi maksaa Keski määrin noin $25 000 uutta. Niitä käytetään yleensä järvissä, mutta ne voidaan myös ottaa suurempia vesistöjen. Jos haluat olla veneen kalastukseen sekä virkistys, tämä on hyvä vene. Kuitenkin, kustannukset ja varastointi ovat vahvoja näkö kohtia ajatella. Hiihto veneet on suunniteltu kalastamaan pyydyksiä.

Bowriders, Puola


Tämä vene on perinteisesti kutsuttu  "runabout ". Ne ovat suosittuja monet veneilijät koska niiden monipuolisuus. Ne vaihtelevat kooltaan ja ominaisuuksia, jotkut ottaa makean veden tarjonta ja kylpy huone. Ne sopivat erinomaisesti vesi urheiluun, kuten hiihtoon ja wakeboardingia sekä kruisailuun. Huippu nopeudet voivat vaihdella 30 mph-70 + mph. Jotkut valmistajat ovat hybridit, jotka sisältävät kalastuksen ominaisuuksia. Bowriders ovat välillä 16 '-24 ' pitkä ja hinnat $8 000-40000, ja uusi vene. Useimmat ovat Sisämoottori moottori, mutta jotkut voivat olla perä moottorit sekä välillä 50-400 HP. very nice veneitä, mutta ei säädetyn erittäin hyvin kalastajalle.

Purjeveneet


Nämä veneet ovat powered by tuuli, joka osuu niiden purjeet ja yleensä ei ole mitään mekaanista propulsiojärjestelmä. Purje veneet tulevat kolmeen ryhmään: Day Sailer-päivä Sailer on pieni vene on suunniteltu mukava purjehdus mutta ilman nukkumis mahdollisuudet. Se on tilava ohjaamo ja voi olla perä moottori lisä moottorin. Cruiser-Cruiser on keskisuuri tai suuri vene, jossa on nukkuminen neljäsosaa, WC ja keittiön ja yleensä on apumoottori rakennettu sisälle. Racer-Racer on veneen suunniteltu nopeutta ja helppous käsittely, usein kustannuksella mukavuutta. Kaksi suosittua tyylit ovat Racer-päivä Sailer suunniteltu ensisijaisesti kilpa-ja toiseksi päivä purjehdus, ja Cruiser-Racer suunniteltu pääasiassa yön risteily ja toiseksi kilpa.

Oppimisessa, miten ostaa oikea Kalastus vene, sinun kannattaa ensin harkita, millaisia muita toimia teette. Haluatko päästä vesi hiihtoon? Oletko kalastamaan veneessä? Haluaisitko ottaa yön yli matkoja on suuria määriä ihmisiä mukaasi? Toinen näkö kohta valittaessa Kalastus vene on varmistaa, että se on edullinen sinulle. Et halua vyötä itseäsi maksu, joka aiheuttaa taloudellisia ongelmia sinulle. Selvittää, kuinka paljon haluat kuluttaa ja löytää paras vene kyseisen alueen sisällä.

Tässä on vilkaista, mitä voi odottaa maksaa veneen omistajan lisäksi kustannukset veneen ja perä vaunun. Tämä on erittäin tärkeää, koska sinun täytyy varmistaa, että voit käyttää veneen kun saat sen, joten tekijä näissä kustannuksissa ennen kuin edes alkaa tehdä valinta. Kulut voivat vaihdella alueittain, mutta tämä voi antaa sinulle karkea arvio. · Vahinko/vastuu vakuutus: $400-$ 800 vuosi · Hinaus vakuutus $100/Year · Valtion rekisteröinti $50-$ 200/Year · Rutiini mekaaninen huolto $1000/Year · Suuret Mekaaniset korjaukset $500-$ 4000/year · Poltto aine $100-$ 1000/month (vaikka tuolloin kirjallisesti tämä kaasu oli lähestyminen $4,00 per gallonalla, joten lisää noin 25%) · Sekalaiset kulut $750/Year · Marina varastointi $200-$ 800/kk ·  "Dry " Marina varastointi $200-$ 400/month · On-Trailer varastointi $60-$ 120/month.

Muista sovittaa veneesi taito tasoosi niin, että et ole juuttunut veneeseen, jota et voi ajaa helposti. Sinun on myös miettiä, millaista vettä aiot olla veneily on ennen kuin ostat veneen. Jos ainoa paikka lähellä sinua on pieni järvi, et halua 30 ' Cabin Cruiser. Sitten taas, jos haluat risteily ympäri merta, 15 moottori vene ei ole hyvä idea myöskään. Jos sinulla on rahaa tai suunnitelma pitää saman veneen hyvin pitkän aikaa, mennä eteenpäin ja ostaa sen uusi. Kuitenkin usein paras vaihto ehto on ostaa käytetty vene.