Veneen siivous askareita lapsesi auttaa

Omistaminen veneen pitäisi olla perheen asia. Loppujen lopuksi, sinun todennäköisesti viettää paljon perheen aikaa ulos suosikki vesistö, joten on tärkeää, että saat lapsesi mukana kaikilla osa perheesi veneily kokemus. Siksi sinun pitäisi olla lapsesi auttaa ulos veneen siivous askareissa. Tällä tavoin he oppivat kunnolla hoitaa veneen ja arvostaa sitä enemmän. Ottaa ne auttavat eri siivous tullit myös istuttaa niihin vastuun tuntoa, sekä tarjota ylimääräistä perhe liimaus aikaa.

Veneen siivous askareita lapsesi auttaa

Getting lapsesi mukana veneen auttaa heitä myös oppia jk läpi Kota isin, mitä se tekee on hyvin hoidettu alus. Tämä voi myös kääntää enemmän aikaa järvellä tai merellä. Ottaa ne auttaa ulos veneen huolto on hyvä tapa heille oppia, millaista on huolehtia omasta ajoneuvosta myöhemmin, kun he vanhemmat.

Veneen siivous askareita lapsesi auttaa

Koska he lapset, he eivät ehkä ota vastuuta sekä haluat, joten haluat varmistaa, että annat heille erityisiä veneen siivous tehtäviä, jotka eivät tee paljon haittaa veneen, jos he eivät tee sitä oikein. Sinun pitäisi ottaa muutamia ylimääräisiä varotoimia ja antaa heille helppoja tehtäviä aluksi, kunnes he voivat käsitellä enemmän vastuuta. Seuraavassa on muutamia vinkkejä siitä, miten saada lapsesi enemmän mukana, kun säilyttää ja puhdistaa veneen!

Veneen Cleaner Essentials sinun täytyy päästä alkuun

Tarvitset muutaman veneen puhtaampia olennaiseen päästä alkuun. Asioita, kuten laatu sienet, harjat, Marine No Mar letkut, mikro kuitu liina pyyhkeet ja laatu sumutin auttaa saada veneen puhdistaa nopeammin ja helpommin. Jos lapsesi jo tehdä siivous askareita kotona, he tuntevat oikeat laitteet tai pieni oppi tunti saavat ne jopa nopeutta, miten niitä käytetään eri puolilla veneen.

Sinun ehdottomasti haluat varmista, että sinulla on pitkä letku tavoittaa kaikki päät aluksen, muovi-tai kumi päällystetty spray suutin (niin, että se ei aiheuta paljon vahinkoa, jos se pudotetaan lapsesi), pehmeä harja poistaa lian ja tahrat ja valikoituja mikro kuitu liina pyyhkeet ja mo p. Käytä aina tietulleja, jotka eivät naarmuta veneen pintaa! Oikea vene puhdistus aineet tekevät työtä helpompaa sinulle ja lapsillesi, koska he tekevät tehtävän mennä nopeammin, jotta te voi saada veteen paljon aikaisemmin!

Laatu veneen siivous tuotteet 

Kun olet saanut kaikki aluksella olevat laitteet, saat myös oikeat vene puhdistus tuotteet! Varmista veneesi turvallisuuden takaamiseksi, että käytät laadukkaita veneen puhdistus aineita, jotka on valmistettu erityisesti astioita varten. Käyttämällä muita tuotteita voi vahingoittaa sen eri pinnoilla, mikä on mitä et halua tapahtua. Myös etsiä veneen puhdistus aineita, jotka ovat myrkyttömiä niin, että se ei vahingoita ympäristöä ja ovat turvallisia sinulle lapsille käyttää, kun ne auttavat sinua puhdistaa veneen.

Easy Boat siivous askareita lapsille 

Helpottaa lapsesi auttaa sinua puhdistaa veneen, sinun kannattaa antaa heille helppoja tehtäviä aluksi niin, että he tottua hoitaa veneen. Kun he täysin ymmärrä, miten varovainen ne on, voit sitten antaa heille kehittyneempiä veneen siivous askareita tehdä. Helppoja niistä aloittaa ne pois on puhdistaa veneen vinyyli ja pehmustetut pinnat, sekä auttaa puhdistaa lasi kuitu alueilla. Ne eivät voi tehdä paljon vahinkoa näille pinnoille, koska ne ovat melko helppo puhdistaa!

Kuinka käyttää veneen verhoilu Cleaner 

Kun opettaa lapsesi puhdistaa veneen verhoilu, haluat varmista, että voit näyttää heille, miten oikein puhdistaa nämä pinnat niin, että ne ovat lempeä mutta tehokas. Ne suihkuttaa omistettu veneen verhoilu puhtaampaa ja sitten varovasti hieroa sitä puhtaalla, pehmeällä mikro kuitu liina. Ja jos on itsepäinen tahroja, näyttää heille, miten käyttää pientä pehmeää harjalla varovasti ravistella pintaa puhdistaa pois mitään itsepäinen lika.

Mitä tehdä veneen Vinyl Cleaner 

Kun lapsesi ovat käsitelleet veneen pehmustetut pinnat, ne toimivat kaikki vinyyli pinnat vieressä veneen vinyyli puhtaampaa. Se toimii samalla tavalla kuin veneen verhoilu puhtaampaa ja se on helppo spray-hakemuksesta tekee täydellinen siivous urakka lapsesi.

Mitä tehdä lasi kuitu veneen Cleaner 

Veneesi likaantuu, kun käytät sitä ja siksi sinun täytyy käyttää omistettu rungon puhtaampaa poistaa asioita, kuten ruoste, levät, kalan verta ja muita itsepäinen tahrat pinnalta. Säännöllinen puhdistus Veneen rungon auttaa vähentämään vetämällä ja Anna veneen liikkua tehokkaammin veden läpi. Koska tämä on isompi työpaikka, sinun täytyy auttaa lapsia alussa, kunnes ne tulevat rungon siivous asiantuntijoita! Erikoistunut lasi kuitu veneen puhtaampia saa koko alueen täysin puhdas. Just spray lasi kuitu veneen puhtaampaa rungon alueella ja sitten näyttää lapsesi miten varovasti hieroa koko pinnan sienellä tai pyyhkeellä. Sitten ne huuhdellaan pois veneestä puhtaalla vedellä!