Veneen nimeäminen ja uudelleennimeäminen

Veneen nimeäminen ja uudelleennimeäminen

Veneen nimeäminen voi olla hauskaa ja tuoda esiin luovuutta, ja Entä toisen käden veneen nimeäminen uudelleen; Katsotaanpa, mitä harkita!

Olisi viisasta, ettemme tekisi hätäistä päätöstä, joka voisi aiheuttaa pahoittelunsa. Ajattele nimeä voit olla ylpeä, helppo lausua... jotain, joka puhuu sinulle! Miksi ei ajatella suosikki paikka, minkälainen vene sinulla on ja ilo ja seikkailu se tuo sinulle!

Mitä sinun pitäisi harkita; Nimeäminen veneen?

Ensimmäinen ajatella turvallisuutta!


Tee nimi helppo lausua ja rele aikoina hätä, elämäsi voi mahdollisesti riippua tästä. Et halua nimeä, jota voidaan tulkita väärin tai jota on vaikea lausua, kun soitat sitä hätä radiossa. Monimutkaiset kirjoitus asut voivat myös aiheuttaa sekaannusta, varsinkin kun käytät foneettisten aakkosten kutsua Coastguard kriisissä.

Ajattele naisellinen Touch!

Veneet ovat perinteisesti "hän", mutta sinun ei tarvitse mennä yli laidan tämän. Paljon veneitä karhu naisten nimi, ehkä jotain henkilökohtaista Kippari. Liian söpö ei yleensä toimi myöskään.

Clichén välttäminen

Jotkut nimet ovat hyvin yleisiä ja näet ne toistuvasti yli eri veneitä. Kun nimeät veneen ajatella ulkopuolella neliön ja etsiä jotain omaperäistä, jotain henkilökohtaista ja ainutlaatuinen veneesi! Jotkut purje veneitä yleisesti nähty on kutsuttu "cool Running", "Keel Over", "Ocean Runner" ja "Ocean Spirit," Wind Dancer ja "Wind Breaker" muutamia mainitakseni.

Re-nimeäminen vene!

Mutta entä jos olet ostanut veneen ja et edes pidä sanoa nimi kostoa... Se on niin kauheaa ja sopimatonta se tarttuu kurkkuun kysyttäessä?

Joten miten edetä muuttaa sitä?

Nautical Folklore on voimakkaasti kääritty taika usko! Yksi kuuluisimmista taika usko on, että jos uudelleen nimeä veneen se vihaa jumalat mereen, ja kiroavat veneen huonoa onnea ikuisesti. Mikä tokko te dont ' kuin maine-lta veneillä aari te kiinnijuuttunut avulla se?

Mythology sanoo voit nimetä veneen ilman kirottu huonoa onnea niin kauan kuin tehdään erityinen uudelleen nimeäminen seremonia!

Taika usko sanoo uudelleennimeäminen vene merkitsee uhmaa jumaluuksia. Mukaan myytti, jokaisen aluksen nimi on kirjattu kirjan pito Deep, joka on Poseidon's (kreikkalainen Jumala meren) henkilökohtainen ennätys kirja. Jos haluat itse asiassa muuttaa veneen nimeä, sinun on puhdistettava sen alkuperäinen nimi kirjan pidosta.

Kaada samppanjaa yli laidan rauhoittamaan Neptunus ja roiskeita jotkut Veneen rungon. Vaihto ehtona on murskata pullon samppanjaa Veneen rungon, joten Neptunus ja veneen molemmat saavat sopivan osia.

Sitten, kun olet ympäröi perheen ja ystävien, Christen veneesi kuin se oli ensimmäinen kerta. Tämä prosessi on täynnä vaaraa ja perinteitä, ja saada se oikeus on vakava asia. Kuitenkin, sinun pitäisi ottaa neuvoja alla valtava ripaus (meri) suolaa!

Tässä on perus tiivistelmä voit seurata;


  • Poista kaikki vanhan nimen jäljet. On selvää, vain tehdä tämän, kun olet virallisesti muuttanut rekisteröintiä, mutta eivät tuo mitään aluksella uusi nimi, kunnes tämä on tehty. 
  • Tee rituaali seremonia! Katso alla. 
  • Tarjoa uhri-samppanjaa on normi, mutta tot rommi, viini punainen tai valkoinen voi riittää, älä unohda olla tarpeeksi sinulle ja ystävillesi. 
  • Kiinnitä uusi nimi niin pian kuin mahdollista


Neptunuksen huuhtelua seremonia


 "Voi mahtava ja suuri hallitsija merien ja valta merten, joille kaikki alukset ja me, jotka uskaltautuvat teidän laaja domain on velvollinen maksa maan kunnian osoitus, hartaasti sinua teidän graciousness on pyyhkiä kaikkien aikojen arkistoistasi ja muistaa nimi (tässä lisää vanha nimi sinun v Essel), joka on lakannut olemasta yhteisö omassa valta kuntasi.

Todisteena siitä, me esittää tämän harkko jossa hänen nimensä on vioittunut kautta valtuudet ja ikuisesti tyhjentyneet merestä. (Tässä vaiheessa, valmistettu metallinen Tag pudotetaan keula veneen mereen.)

Kiitollisena kiitoksena teidän Munii ja talouden hoito kauden, me tarjoamme näitä libations teidän Majesteettinsa ja teidän tuomio istuimessa. (Kaada vähintään puolet pullon samppanjaa mereen idästä länteen. Loput voidaan siirtää vieraiden kesken.

Neptunuksen uudelleennimeäminen seremonia


Voi mahtava hallitsijat tuulet, jonka kautta valta meidän hauras alukset kulkea villi ja kasvoton syvä, pyydämme teitä myöntämään tämän arvoinen alus (Aseta veneen uusi nimi) hyödyt ja nautinnot oman Bounty, varmistaa meille lempeä ministration tarpeidemme mukaan.

(Pohjoiseen päin, kaada runsas kunnian loukkaus samppanjaa samppanja huilu ja sinkoutuminen pohjoiseen, kun intone. Great Boreas, ylevä hallitsija North Wind, myöntää meille luvan käyttää mahtava valtuudet pyrkiessään laillisia pyrkimyksiä, koskaan säästämme meille ylivoimainen vitsaus teidän kylmä hengen vetoon.

(Facing länteen, kaada sama määrä samppanjaa ja paistaminen länteen ja intonaaminen. Great Zephyrus, ylevä hallitsija West Wind, myöntää meille luvan käyttää mahtava valtuudet pyrkiessään laillisia pyrkimyksiä, koskaan säästävät meille ylivoimainen vitsaus teidän villi hengen vetoon.

(Facing itään, toista ja sinkauttaa itään.) Suuri Eurus, ylevä hallitsija East Wind, myöntää meille luvan käyttää mahtava valtuudet pyrkiessään laillisia pyrkimyksiä, koskaan säästämme meille ylivoimainen vitsaus teidän mahtava hengen vetoon.

(Etelään päin, toista, flinging etelään.) Great Notus, ylevä hallitsija Etelä tuuli, myöntää meille luvan käyttää mahtava valtuudet pyrkiessään meidän laillisiin pyrkimyksiin, koskaan säästävät meille ylivoimainen vitsaus teidän tulipalo vammoja henkeä.

Voi! Neptunus, te Henki Jumala vesien suuri ja pieni, tämän aluksen, teidän armosta, jotta nämä pojat ja tyttäret kaikki, siirtää satamasta huutaa heidän puhelu satamaan, ja näiden purjehdus aiheista tee lempeä siunaukset kuuluvat.

 "Te, jotka aiheuttavat meriä raivoa tai makaamaan makea Repose, listaa me merentakaisille täällä, teidän palvelijoita virtaa. Tämä laiva, kapteeni, miehistö ja kaikki ne, jotka rakas tavat tuulen ja merien-seuraa missä sinua menee.  "

Onko tämä uudelleen nimeäminen seremonia välttämätön

Se on täysin sinun! Ihmiset todella tekevät sen; ehdoton kyllä! Piloillaan tai vähän hauskaa tämän seremonian, perinteisiä sanoja ja hyviä samppanjaa! Jos ei muuta se on hyvä tekosyy puolue!

Olen Web-sivuston kaikki purjehdus, lähinnä naisten näkö kulmasta, oppia, miten käsittelemme erilaisia kysymyksiä ja haasteita meri miesten kanssa vuosien kokemuksella. Tai ehkä olet kokenut ja haluat oppia eri kohteisiin ja peruskirjat saatavilla... it's All tällä sivustolla!