Miksei minun veneen myynti?

Miksei minun veneen myynti?

Sinun välittäjä ei ole kutsuttu kuukausina ja olet edelleen tehdä maksuja teidän lainanantajalle, vakuutus yhtiö ja Marina. Myytävänä-merkki on haalistuneet ja pudonnut veneestä. Sinun välittäjä ehdotti veneen tekisi hyvää lahjoituksen hyväntekeväisyyteen, koska ei tarjoukset ovat tulleet ja ei juurikaan kiinnostusta veneessä. Korosti?

Jos vene on haudattu  "hautausmaa " vanhojen veneiden listat, sinulla on paljon yritys. Premier on-line listalle paikka veneitä ja jahdit myytävänä oli yli 115 000 veneet lueteltu tuolloin tämän artikkelin, jopa 83 000 listat hieman yli vuosi sitten. On järkeen, jos haluat veneen myi se oli parempi erottua muusta. Seuraavassa on muutamia asioita, joita voit tehdä:

1. HINTA IT RIGHT. Ylihinnoittelu on yksittäinen yleisin syy veneet eivät myy, ja sinun täytyy kuunnella välittäjä. Jos hinta ei tekijä, potentiaaliset ostajat yksinkertaisesti ostaa uuden veneen vapaa pään särkyä aiemman omistuksen.

Veneet, kuten taide, ovat vain sen arvoista, mitä ostaja on valmis maksa maan niin laittaa itsesi ostajan kengät. Mahdollisuudet ovat, voit olla ostaja itse seuraavan veneen kun sinun on myyty, joten älä odota myydä veneen vähittäiskaupassa ja ostaa seuraavan veneen tukku. Opas kirjat markkinoilla voi kertoa  "kirjan arvo " veneen, mutta kun myyjät huomattavasti enemmän ostajia, että kirja on vain hyvä likomärkä jopa vuotanut öljyä pilssiessa. Ellei sinulla ole yksi laatuaan aluksen, jossa hinta liian korkea ajaa pois potentiaalisia ostajia jo tyydyttyneitä markkinoita, joten se tiedetään olet neuvoteltavissa hälytykset ostajat, että olet todennäköisesti tuhlata arvokasta aikaa.

2. ammatti taito sinun Yacht välittäjä on Fidži talvella ja hänen vaimonsa on vastata puhelimeen. On Yacht välittäjät ja sitten on sanan laskun  "käytetty auto myyjät ", jotka puhuvat puhua, mutta eivät kävellä kävellä (tai telakka, että asia). Valitse välittäjä viisaasti ja luottaa tyytyväisiä asiakkaiden viitta uksia. Älä pelkää kysyä, mitä hän aikoo tehdä ansaita yrityksesi. Missä ja miten ne aikovat mainostaa veneesi? He mainos tavat vain paikallisesti tai kansallisesti/kansainvälisesti? Ovatko he aikovat ottaa kuvia ja esittää täydelliset luettelot kaikista vaihto ehdoista ja historiasta? Ja mikä tärkeintä, ovatko he valmiita tekemään yhteistyötä välitys yhteinen sopimus muiden välittäjien? Oikeudenmukainen osa useimpien välittäjien liike toiminta on Co-Brokerage ja se on erittäin tärkeä osa myymällä veneen. Muista, maksat oikeudenmukainen provisio (tyypillisesti alan standardi on 10%), joten tee välittäjä ansaita se.

3. CONDITION en voi kertoa teille, kuinka monta kertaa omistaja on kertonut minulle veneensä on  "ehdoton 10 ", mutta kun saan siellä se ehdoton viisi. Jos veneesi on mainostettu minttu, huolellinen ja avaimet käteen, mutta todellisuudessa on epätäydellinen, hoitamaton ja rikkoutuneiden avain, tulee potentiaalinen ostaja täyttää teidän pyytää hintaa? Päinvastoin: kaikki ostaja vielä kiinnostunut on menossa pieni pallo tarjous vedoten kulumista, ja korjaus.

Joten Puhdista veneesi. Palkata Detailer tai puhdista se itse, jotta se näyttää arvoinen kysymällä hinta. Älä rajoita puhdistusta ylhäältä puolin; saada alas, että kone huone ja tehdä se kimallus. Spic-n-span vene tuo sinulle eksponentiaalista tuottoa. Varmista, että saat sotkua ulos. Puhdista kaikki kaapissa, kaapissa ja cubby reikä henkilökohtaisten pyydysten, vaatteet ja vanhat Doritos. Tyhjempi parempi, koska se tekee veneen näyttävät suuremmilta. Jos käytät veneen, kun se on markkinoidaan, ostaa pari vaihde pussit ja tuoda henkilökohtaisia kohteita, kun käytät veneen ja sitten ottaa ne kotiin, kun olet valmis.

4. MOOTTORIN TUNNIT JA HUOLTO HISTORIA. Kysy kolme eri mekaniikka eliniän moottorin ja saat kolme erilaista vastausta. 1 500 tuntia bensiini moottori? 3 000 tuntia Diesel moottorilla? Mikä on normaali käyttö määrä kausi? Ei ole kova ja nopea vasta uksia, koska se riippuu siitä, miten vene oli ajaa ja huolto historia. Suorita moottorit kovaa ja voit lyhentää elämää. Turvallinen vastaus on kysyä valmistajan edustaja ja ARM sinun välittäjä tiedot, koska ostajat ovat ennakko käsityksiä moottorin ja generaattori tuntia (yleensä heidän ystävänsä Ralph, joka todella tuntee veneet) ja se on jopa teidän välittäjä hälventää mitään Väärää tietoa. Jos moottorin tunnit ovat korkeampia kuin normi, odottaa pienempi tarjous.

Jos olet huolellinen tyyppi ja pitää jokaisen vastaanoton ja Työtilauksen kaikki korjaukset ja huolto sitten saat korkeat jäljet. Tämä menee pitkä matka kohti vakuuttava potentiaalinen ostaja, että voit ylläpitää veneen. Jos sinulla ei ole näitä tietueita sitten viettää aikaa teidän Marina Service Manager tai mitä korjaus palvelua käytät ja saada kopioita.

5. MARINE SURVEY. Ei ostaja haluaa tuhlata aikaa tai rahaa veneessä, joka ei läpäise koota. Ostaja sopimuksen viettää satoja ellei tuhansia dollareita kyselyn ja viimeinen asia, he haluavat tehdä, on kävely matkan päässä paljon. Veneen mainostetaan ottaa nykyinen tutkimus saa tiedustelut nopeammin kuin yksi ilman. Tutkimus tarjoaa myös luettelo risti riitaisuuksista korjaamiseen ja auttaa hinta veneen käypään markkina-arvoon. Jos vene istuu markkinoilla vuoden, olet menettänyt enemmän kuin kustannukset tutkimuksen.

6. LAAJENNETTU TAKUUT. Jos veneesi on alle kuusi vuotta vanha, saatat saada laajennetun takuun tai markkina suojaus suunnitelman. Ostajat rakas tavat takuut ja takuut antavat heille mielen rauhaa. Sinun ei tarvitse ostaa sitä, kun ensimmäinen luettelo veneen (ellei tee niin laittaa sen pois päivä määrä), mutta kerro välittäjä sisällyttää sen mainonnan Point-of-osto osallisuutta.

Kuluttaa vähän rahaa nyt säästää tuhansia pitkällä aika välillä. Jos vene viipyä yhden koko vuoden markkinoilla, se maksaa viisi-seitsemän prosenttia poistot sekä ulos taskussa kulut dockage, vakuutukset ja ylläpito. On järkevää hinta on oikea, puhdista se ja toimi välittäjä varmistaa veneen onnistuneesti myy.