Onko se kannattaa asentaa Solar Power veneessä tai RV?

Löysin itseni ihme, jos ei ollut mitään todellista hyötyä asentamisesta aurinko paneeleja veneellemme. Syy pohdiskelin tätä johtui matkasta, jonka teimme kolme vuotta sitten Bostoniin Lincolnshiressä. Olimme päättäneet ottaa kolme viikkoa lomaa ja hyvä pitkä matka todennäköisesti arvostaa veneen moottori ja vaihteisto. Oikeuden mukaisuuden meillä oli todella hyvä matka ja nauttinut siitä.

Onko se kannattaa asentaa Solar Power veneessä tai RV?

Ainoa lentää voide tuli, kun vietimme kaikkialla yli yhden yön. Huomsimme, että meillä oli ajaa veneen moottori useita tunteja päivässä "top up" vapaa-ajan akkuja. Meidän moottori, vaikka erinomaisessa kunnossa, on lähes 70 vuotta vanha. Se on melko meluisa, mikä teki siitä hieman ärsyttävää. Tietenkin myös moottorin käynnissä emme voineet jättää veneen vartioimatta. Ei ihanteellinen.

Onko se kannattaa asentaa Solar Power veneessä tai RV?


Tein paljon tutkimusta ennen kuin lopulta tekee päätöksen mennä eteenpäin ja asentaa aurinko.

Meillä oli jo lähes uusi sarja neljä Troijan syvä sykli paristot asennettu ja en voi tähdentää lukijalle tarpeeksi, että aito syvä syklin akut ovat välttämättömiä, jos haluat menestystä aurinko Setup. Huomaa, että paristot myydään Starter/vapaa-ajan akut ovat yleensä kaikkea muuta kuin ja on tarkoitus olla hirvittävän kallis virhe. Deep Cycle-akuissa on paljon paksumpi sisäinen Lyijy seos levy kuin käynnistys paristoilla ja ne on erityisesti suunniteltu tyhjennetään säännöllisesti. Meidän Troijan paristot ovat hyvin yleisesti asennettu sähkö-Golf kärryt, ja veloitetaan yöllä antaa motiivi valtaa Golf kenttä tuntia kerrallaan seuraavana päivänä. Käynnistys akku olisi kohtaloiksi vaurioitunut, jos sitä käytetään tällä tavalla.

Seuraava asia harkita, miten säännellä valtaa aurinko paneeleja saada ehdoton maksimi osaksi paristot vahingoittamatta niitä. On olemassa monia vaihto ehtoja ja se on iso aihe. Syy hyvälaatuista aurinko-ohjain on välttämätöntä, koska standardi 12 voltin aurinko paneeleja ei tuota 12 v. On tavallista, että aurinko paneeleilla tuottaa jopa 22 volttia kukin ja tämä jännite paistaa akkuja, jos ei ole hallinnassa kunnolla. Tästä syystä päätimme Victron MPPT-ohjaimesta. Victron on yleisesti hyväksytty markkina johtaja tunnettu laadukkaita tuotteita ja olemme olleet iloisia meidän. Aloitan toinen kohta selittää, miksi olen suositella tätä ohjainta.

Victron MPPT-ohjaimet ovat erittäin taitavasti ohjelmoituja. Ne ovat täysin toimivia "älykkäitä" latureita, ja voi myös toimia suoraan virta lähde. Viimeisimpien on Bluetooth-yhteys, joka mahdollistaa latauksen järjestelmiä voidaan säätää sopivaksi kaikille akku tyyppejä. Tämä on hyödyllistä, koska meidän troijalaiset vaativat irtotavarana periä korkeampi kuin saatavilla vakio moottorin laturi. Ne hyödyntävät suurin Power Point Tracking-tekniikka (siis MPPT) kaapia kaikki käytettävissä elektroni aurinko paneeleista. Nyt paras vähän. Meillä on kolme aurinko paneeleja, joista jokainen tuottaa 22 volttia auringossa, ja meillä on langallinen ne sarjaan. Tämä on vaikutusta lisäämällä jännite kunkin paneelin yhdessä. Tämä tarkoittaa, että olemme usein laskemisesta 66 volttia meidän ohjain! Kaukana tekemästä vahinkoa, tämä on edullista. Victron taitavasti ottaa jännitteen paneelit, joka on DC virta, ja kääntyy se AC virta. AC virta on sitten muunnetaan DC jännitteen vaatimat paristot ja jäänne teho muunnetaan ylimääräistä ampeeli paristojen, ylinopeus akun latauksen. Vaikuttavasti taitava mielestäni.

Tietenkin yksi asia En ole maininnut vielä on todellinen aurinko paneelit! Ne ovat saatavilla paljon erilaisia hämmentäviä kokoja ja muotoja. Monet ovat jäykkiä, jotkut ovat joustavia, muut ovat monikiteisiä tai yksikiteisiä.