6 Quick Vinkkejä lasi kuitu veneen hoito

6 Quick Vinkkejä lasi kuitu veneen hoito & huolto

Hyvin hoidettu lasi kuitu vene on potentiaalia tarjota monta vuotta veneily, ilo ja hauskaa. Vaikka lasi kuitu vene ei tarvitse paljon huoltoa, se voi silti hyötyä käytännön huolto-ohjelma. Ongelmia lasi kuitu veneen ovat maalaamalla rungon, korjaus halkeamia, ja antaa hyvän puhtaan ja kiillottaa. Asianmukainen huolto on varmaa pitää veneen toiminta kysymys ilmaiseksi pitkällä aika välillä.

Hanki järjestetty kirjoittamalla huolto aikataulu varmistaa työn veneen on valmistunut johdonmukaisesti. Erillinen kalenteri veneen puhdistus voi eritellä parhaat ajat tarkistaa osat vika tai kulumista, sovelletaan tuoretta maalia, antaa yleinen puhdas, tai valmistautua talven Lay-up.

6 Quick Vinkkejä lasi kuitu veneen hoito & huolto

Alla on kuusi askelta säilyttää estetiikka, suoritus kyky ja turvallisuus lasi kuitu veneen:

1-makean veden huuhtelu

Kun olet käyttänyt veneen suolaisen veden ympäristössä antaa sille täydellisen pestä puhtaalla, makean veden auttaa poistamaan kaikki merkit suola jäämiä. Muista myös puhdistaa perä moottori (tarvittaessa). Rakentaa suolaa jäämiä voi pian alkaa syödä pois maaliin veneen.

2-ylärakenne (puhdas)

Anna koko alue kannella (kori rakenne) täydellinen pestä laadukkaita meren saippua, lämmintä vettä ja pehmeää sientä. Tähän olisi kuuluttava pesu ja huuhtelu tuuli lasi, kansi laatikot, vinyyli istuimet, jne.

3-hankaa Deck

Hangata alas rungon, kannen, vala isin ja liittimet käyttäen pH-tasapainoinen ja biologisesti hajoava, joka on erityisesti tarkoitettu meren sovelluksia. Keskipitkällä jäykkyys kannella harja todennäköisesti antaa toivottuja tuloksia. Vältä harjalla jäykkä harjakset, koska tämä voi mahdollisesti vahingoittaa veneen maaliin.

4-ylärakenne (kuiva)

Kun kori rakenne on täysin puhdistettu Varmista huolellisesti kuivaa pinnat kuivalla, pehmeällä liinalla.

5-ikkunat ja verhoilu

Anna ikkunat kuohu viiniä kiiltoa käyttäen koti ratkaisu vettä ja etikkaa tai tyypillisempi kaupallinen puhdistus tuote. Myös antaa verhoilu hyvä pinnoite kaupallinen vinyyli ratkaisu varmistaa veneen ja laitteet on hyvin hoidettu kaikkina aikoina.

6-Puolan ja suojella

Laadukas kiillottaa voi auttaa suojaamaan pintaa lasi kuitu rungon, kun se on annettu hyvä pestä. Laadukas vaha hyödyttää lasi kuitu materiaalia tarjoamalla kovan kuoren ja suuren kiiltoa. Tämä suojaava kerros auttaa minimoimaan merkkejä värin haalistumista tai värjäämisen jälkeen pitkän aika välin altistuminen suola vettä. Käytä oikeita varusteita, kun kiillotusta välttää naarmuuntumisen tai kaivaa pintaan rungon.