Radio-ohjattavat veneet

Radio-ohjattavat veneet

Kun ensin aloittaa jännittävä harrastus Radio-ohjattavat veneet, sinun täytyy tehdä useita päätöksiä: minne aiot ajaa veneen? Kuinka paljon voit investoida uuteen harrastus? Minkälaista veneen pitäisi saada? Ja aiot koota veneen itse tai saada valmis-to-Run veneen pakki?

Ensin sinun täytyy varmistaa, että sinulla on oikea paikka ajaa uusi vene saatavilla. Onko sinulla vesistö, joka on lähellä sinua ja on hyvin rauhallinen ja vapaa Rikka ruohoja? Jos näin on, olet pois hyvä alku, koska tämä on perimmäinen ympäristö Radio-ohjattavat veneet.

Radio-ohjattavat veneet

On olemassa kolme päätyyppiä Radio-ohjattavat veneet. Ne perustuvat siihen, miten poltto aine veneesi antaa virtaa. Erittäin suosittu tyyppi, ja varmasti helpoin päästä alkuun on sähköinen Radio-ohjattava vene, koska voit vain aloittaa akut seinään laturi useita tunteja ja olet valmis menemään. Electric RC veneet eivät ole yhtä tehokas kuin muut kaksi RC veneitä, ja kun siellä paristot ovat valutettu, sinun täytyy joko vaihtaa akkua tai odottaa useita tunteja ladata alkuperäisen paketin.

Toinen tyyppi, joka on usein suosittu keski tason RC veneen harrastajat on Nitro-käyttöinen RC vene. Nämä veneet ovat ruokkineet Nitro-metaani sekoitetaan ja antaa veneen paljon valtaa. Kuitenkin, tämäntyyppinen poltto aine on myös kallein. Toisin kuin sähkökäyttöinen RC veneitä, voit nopeasti ja helposti tankkauksen ja takaisin kilpailussa uudelleen.

Ja kolmas ja viimeinen tyyppi Radio-ohjattavat veneet on bensiini-käyttöinen RC vene. Nämä ovat tehokkain ja nopea RC veneitä markkinoilla. Ne eivät oikeastaan ajaa vain bensiinin kuin voisitte laittaa autossa, vaan täydellinen sekoitus bensiiniä ja öljyä. Bensiini Radio-ohjattavat veneet ovat Top of the line, on Nopein ja tehokkain, mutta myös kallein ja äänekkäimmät mallit markkinoilla. Käynnistys kustannukset bensiinin RC vene on korkeampi kuin Nitro RC vene, mutta elin kaaren aikana veneen, bensiinin halvemmalla verrattuna Nitro tehdä enemmän kuin ylös alku investoinnin.

Kumpi vene voit valita, sähköinen RC vene, Nitro RC vene, tai High-end bensiini RC vene, haluat olla tietoinen siitä, miten ohjattavissa vene on. Yhden rungon syvä v-muoto antaa sinulle parhaan käsittelyn pienin vaikutus nopeuteen.

Jos olet rajoittaa budjettisi tai koko veden käytettävissä ajaa veneen, saatat olla paras pois aloittaa kanssa Electric RC vene. Vaikka ei niin voimakas kuin bensiini ja Nitro RC veneitä, on olemassa joitakin hyväpalkkainen Electric RC veneitä markkinoilla tänään, että voi saavuttaa nopeudet niinkin korkea kuin 40mph.

Electric RC vene voi myös olla paras ratkaisu, jos sinulla on ajaa veneen tai lähellä asuinalue, jossa nitro ja bensiini rc veneet olisi aivan liian kovaa ja saattaa jopa sinut kielletty. Electric RC veneet ovat erittäin hiljainen ja ei häiritse rauhaa.

Radio-ohjattavat veneily on suuri harrastus päästä ja on melko helppo tulla. Niin monia valintoja se tarjoaa jotain jokaiselle henkilölle. Voit nauttia rakentamisesta veneitä, käynnissä niitä, tai, jos todella haluat haastaa itsesi ja kokea sen joukkueen urheilua, kilpa niitä.

Lopuksi Suosittelen, että ostat Radio-ohjattava vene, joka sopii ympäristöösi, toiveesi, ja budjettisi.